Redactie - 18 februari 2013

Detron start High Tech dienstverlener TWID in Eindhoven


Detron ICT & Telecom van George Banken (foto) start met High Tech dienstverlener TWID met een vestiging in Eindhoven. Dit is volgens Detron een nieuwe organisatie die opdrachtgevers ondersteunt in de High Tech markt bij het ontwikkelen en naar de markt brengen van haar (R&D) producten en/of productielijnen.

De dienstverlening van TWID richt zich op het opstellen van product requirementsvertalen naar een product architectuur, het opzetten van een integratieproces en integreren van de deelsystemen en het begeleiden van het project d.m.v. project management Software specialisme

De medewerkers hebben de juiste kennis en ruime ervaring in het vakgebied en domein, aldus Detron. "TWID richt zich op producten waar software een belangrijke rol in speelt, vaak in combinatie met mechatronica en elektronica", zo meldt de website van TWID waar ook vacatures staan.

Kenniscentrum
TWID is naast deze dienstverlening ook een kenniscentrum voor het uitwisselen van kennis en ervaringen op het gebied van het product creatie proces. TWID faciliteert hierin door kennis en ervaringen (niet IP) uit te wisselen tussen haar consultants en eens per 3 maanden ronde tafel sessies te organiseren voor haar opdrachtgevers.

Door: Witold Kepinski


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!