Redactie - 19 februari 2013

Veeam Software introduceert Dutch Partner Awards


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, organiseert dit jaar voor de eerste keer de Veeam Dutch Partner Awards. De redactie van Dutchitchannel.nl is aanwezig en doet verslag van de awardavond.

De softwareleverancier heeft de awards in het leven geroepen om haar Nederlandse partners te belonen voor hun inzet en bijdrage aan het succes van het bedrijf in de afgelopen jaren.

5 awards
De awards worden uitgereikt in vijf categorieën; ‘Most Loyal Partner’, ‘Best Sales Partner’, ‘Most Certified Partner’, ‘Best SMB Partner’ en ‘Customers Choice Award’. Veeam zal per categorie drie partners nomineren. De ‘Customers Choice Award’ geeft klanten de mogelijkheid de meest klantgerichte partner te belonen voor zijn prestaties. Klanten kunnen hier een partner nomineren die volgens hen een award verdient.

De winnaars van de overige categorieën worden gekozen door een jury met daarin vertegenwoordigers van Veeam, namelijk Gilles Pommier, Director Channel EMEA, Ronald Ooms, Regional Manager Benelux, Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux en Maikel Kelder, Sales Engineer Team Leader Benelux. Tijdens de ceremonie, die plaatsvindt op donderdag 7 maart in het Holland Casino in Utrecht, worden de winnaars bekend gemaakt.

“Omdat wij een bedrijf zijn dat haar producten uitsluitend via indirecte distributiekanalen verkoopt, beseffen we dat de inzet van onze partners essentieel is voor ons succes en verdere groei”, vertelt Lodewijk van Klaveren (foto), Manager Channels Benelux bij Veeam Software. “Door het uitreiken van Partner Awards willen we de toewijding en prestaties van onze partners erkennen en belonen.”

Benelux
Veeam begon in 2010 met een klein aantal partners aan de verkoop van haar software in de Benelux. In de afgelopen jaren heeft het partnernetwerk een enorme groei doorgemaakt en op dit moment bestaat het netwerk in Nederland uit ongeveer 500 partners. De Benelux telt 800 Veeam-partners.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!