Redactie - 19 februari 2013

Barracuda Networks biedt virtuele appliances via 123Cloud


123Cloud, een cloudprovider in de Benelux die bedrijven in staat stelt om zelf cloud computing aan te bieden, biedt in samenwerking met Barracuda Networks de mogelijkheid om per maand Barracuda Networks Virtuele Appliances in te zetten voor klanten. Bovendien levert 123Cloud de Barracuda Appliances vvoor KVM Hypervisor.

Dankzij de samenwerking is het volgens 123Cloud mogelijk om netwerksecurity oplossingen van Barracuda Networks per maand op licentiebasis af te nemen.

Bij het Services Provider License Agreement-model (SPLA) wordt de software per maand gehuurd die vervolgens afgerekend kunnen worden het unieke prepaid systeem van 123Cloud. De klant kiest voor de appliances die hij nodig heeft en rekent deze per maand af waarbij hij op de eerste dag van de maand moet doorgeven of hij wel of geen gebruik maakt van de licenties.

Daarbij is 123Cloud een provider die de appliances af levert op KVM hypervisor. 123Cloud heeft speciaal de appliances geschikt gemaakt voor dit SPLA model. Daarnaast zijn uiteraard ook de VMware, XEN en Hyper-V mogelijk.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!