Redactie - 19 februari 2013

Colt datacenter biedt hosted UC-diensten van Cisco en Microsoft


Colt Technology Services levert  nu geïntegreerde Unified Communications (UC) diensten in dertien Europese landen. Bedrijven kunnen profiteren van hosted spraak-, communicatie- en samenwerkingsdiensten op basis van een end-to-end overeenkomst tegen een vast maandbedrag.

De hosted Unified Communications diensten bieden volgens Colt een alternatieve communicatiemethode en helpt werknemers om te gaan met de overvloed aan e-mails die de productiviteit in veel bedrijven negatief beïnvloeden. Werknemers kunnen met de oplossingen van Colt schakelen tussen tools voor messaging, sharing, conferencing en spraak en daarmee beter communiceren met hun collega’s. Via de mobiele telefoon en desktop heeft men toegang tot de verschillende applicaties. Hiermee zegt Colt in te spelen op de groeiende vraag om thuis te kunnen werken en om eigen bedrijfssystemen te gebruiken.

Microsoft en Cisco
Het geïntegreerde UC aanbod van Colt bestaat uit managed, cloud-based, communicatie- en samenwerkingsdiensten, met toepassingen van leveranciers als Microsoft en Cisco. De hosting draait op een gevirtualiseerde computerplatform in de beveiligde datacenters van Colt.

Door: Witold Kepinski 

  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!