HP Global Partner Conference 2013 van start

HP Global Partner Conference 2013 van start

HP Global Partner Conference 2013 van start

19-02-2013

HP Global Partner Conference 2013 van startDe HP Global Partner Conference 2013 is in Las Vegas gestart onder het motto 'We mean business'. Enkele tientallen Nederlandse business partners zijn aanwezig op het evenement en de redactie van Dutchitchannel.nl doet live verslag. 

Er zijn naast Nederlandse HP-managers onder andere directieleden aanwezig van Copaco, Ingram Micro, Tech Data/ETC, SCC, Scholten Awater, Veenman en Bechtle.

BYOD en BladeSystem
dag heeft HP nieuwe producten aangekondigd, zoals een BYOD oplossing voor netwerken, nieuwe storage voor virtuele omgevingen, een nieuw BladeSystem en meer diensten van HP Technology Services.

Het partnerbeleid wordt vereenvoudigd waardoor channel partners makkelijker zaken kunnen doen, aldus HP. Zo zijn er meer mogelijkheden rond mdf's en rebates.

Autonomy en Vertica
Goed nieuws voor partners die Autonomy en Vertcia oplossingen willen verkopen met ondersteuning van HP. Autonomy start een partnerprogramma voor de verkoop van Autonomy producten voor het beheer en analyseren van data. Verder wordt HP Vertica onderdeel van het PartnerOne programma.

CloudSystem
Het HP AllianceOne programma is uitgebreid, onder andere om meer HP CloudSystem voor hybride clouds te verkopen. Er komt daarnaast een Channel Partner CloudSystem Financing & Roundtable om partners te begeleiden om cloud provider te worden.

PartnerOne
HP zegt verder dat zijn PartnerOne programma wordt uitgebreid en vereenvoudigd. Dat moet meer winstgevendheid en consistentie bieden aan channel partners.

Verder zijn er keynotes van ceo Meg Whitman (ceo) en coo Bill Veghte die de channel partners moeten motiveren om het komend jaar weer nauw zaken te doen met HP.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht