HP Networking introduceert complete BYOD oplossing

HP Networking introduceert complete BYOD oplossing

HP Networking introduceert complete BYOD oplossing

19-02-2013

HP Networking introduceert complete BYOD oplossing


HP introduceert de Complete BYOD oplossing voor het beheer van mobiele apparatuur in vaste en daadloze netwerken. De BYOD beheeroplossing is schaalbaar, veilig en eenvoudig in beheer, zo zegt de leverancier op de HP Global Partner Conference 2013 in Las Vegas.

Volgens Bethany Mayer (foto), senior vice president & general manager HP Networking, nemen steeds meer mensen moderne mobiele apparatuur zoals smartphonen en tablets mee die ze gebruiken in een verouderd bedrijfsnetwerk. "Het netwerk is sinds 25 jaar complexer worden met verschillende beheertools. Veel netwerken zijn poreus en gevoelig voor malware. HP speelt hierop in met een complete BYOD oplossing."

IMC User Access Manager
De oplossing bestaat uit een beheerconsole voor het beheer van vaste en draadloze netwerken; de IMC User Access Manager 5.2 (UAM). Daarnaast is er de HP IMC Smart Connect voor het koppelen van apparatuur aan het netwerk.

Sentinel Security SDN Application
HP levert verder de nieuwe 830 unified wired-wlan switch, een unified wired-lan 10500/7500 module die meer dan 200.000 mobiele apparaten kan beheren. Verder bestaat de HP BYOD beheeroplossing nieuwe 2920 Series switches en WiFi Clear Connect. De Sentinel Security SDN Application en Virtual Application Networks SDN Controller houdt malware tegen, dankzij de overgenomen TippingPoint technologie, aldus Mayer.

Mayer zegt verder dat HP meer met partners wil groeien in de netwerkmarkt. "De markt voor draadloze netwerken (wlan) groeit met 11 procent per jaar. 100 procent van de omzet gaat via de channel. Ze verkopen daarbij eigen diensten of HP diensten."

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer