IBM introduceert MobileFirst

IBM introduceert MobileFirst

IBM introduceert MobileFirst

22-02-2013

IBM introduceert MobileFirst


IBM brengt MobileFirst op de markt. Hiermee kunnen volgens IBM bedrijven het gebruik van mobiele applicaties naar een hoger niveau tillen. Van het ontwikkelen van mobile shopping strategies en mobile apps tot cloud, beveiliging, big data en social business.

IBM MobileFirst combineert de beveiliging van mobiele toestellen, het ontwikkelen van nieuwe applicaties en analytics. Daarnaast biedt het cloudsoftware en een steeds intelligenter en uitgebreider pakket aan mobiele toepassingen.

Onderdelen van MobileFirst

Beveiliging
: MobileFirst is uitgerust met software die mogelijke beveiligingsrisicoís opspoort binnen alle mogelijke toepassingen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van applicaties verbetert daarbij aanzienlijk. Tevens biedt het oplossingen voor context gebaseerde toegangscontrole.

Analytics
: bedrijven en organisaties kunnen vanaf nu gebruik maken van een versterkt inzicht in consumentengedrag rond mobiele applicaties, waardoor betere en slimmere applicaties kunnen worden gemaakt.

Management
: Bring Your Own Device (BYOD), een steeds populairder wordende trend, vereist een betere ondersteuning op het vlak van beveiliging. MobileFirst voorziet in de meest geavanceerde beveiligingssoftware waardoor werknemers hun eigen toestellen gerust kunnen gebruiken op het werk.

Door: Rob de Ruiter

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility