Redactie - 22 februari 2013

Vernieuwd platform voor Business Intelligence


De uitgever van Executive-People en Dutch IT-Channel kondigen vandaag de lancering aan van het vernieuwde BI-platform.nl, een onafhankelijk en journalistiek platform op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing voor de Benelux. BI-platform.nl vormt het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Hoofdredacteur van dit platform is Rob de Ruiter.

BI-platform.nl brengt informatie die in Nederland online voorhanden is op het gebied van business intelligence, datawarehousing en aanverwante vakgebieden bij elkaar.

Naast BI-platform.nl zal onder dezelfde naam vier keer per jaar een magazine worden uitgebracht. Dit magazine wordt verspreid via de nieuwsbrief, de website en is geschikt voor iPad en andere tablets. Een selectie van de belangrijkste artikelen wordt in een speciaal katern bijgesloten in de uitgave Executive-People Magazine (oplage 25.000).

BI-platform.nl volgt de ontwikkelingen op de voet, traceert ontwikkelingen en geeft oplossingen uit de praktijk. BI-platform is daarom het podium voor IT-managers, analisten, consultants, datamanagers, database-specialisten, DBA’s, datawarehouse-ontwerpers en -bouwers, technology-planners, data-analisten, informatieanalisten en systeemanalisten.

Omdat niet alleen het technische domein wordt meegenomen, maar ook architectuur een belangrijke rol speelt, richten wij ons ook op functionarissen als informatie-architecten, enterprise architecten, business architecten, business information managers, business analisten, BICC managers, marketing management en financieel analisten.

Persberichten, cases, onderzoeken, agenda-items die gerelateerd zijn aan Business Intelligence kunt u mailen naar redactie@bi-platform.nl.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!