Redactie - 25 februari 2013

Cloud security event Norman en Crypsys in het Spoorwegmuseum


Op dinsdag 5 maart organiseren Norman en haar distributeur Crypsys gezamenlijk een partner event voor hun resellers in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Met de focus op Security-as-a-Service (SaaS) organiseren Norman Data Defense Systems en Crypsys Secure Computing deze dag, omdat het bedrijfsleven belangstelling heeft voor cloud oplossingen vanwege flexibiliteit, gemak en besparingen.

Dit partner event is bedoeld voor resellers/partners en informeert deze zowel op commercieel als op technisch gebied over het complete portfolio en de laatste technische ontwikkelingen. De opzet is vrijblijvend en flexibel, zo zijn er mogelijkheden om vragen te stellen, demo’s en presentaties te bekijken.

Vanaf 13:00 uur zullen verkoop-, techniek-, marketing- en overige medewerkers van Norman en Crypsys de resellers en de pers van advies dienen en te woord staan om de deelnemers bewuster te maken van de mogelijkheden die wij bieden om de eindgebruikers/consumenten optimaal te beschermen tegen kwaadaardige invloeden van buitenaf én van binnenuit. Om 16:00 uur zijn de presentaties afgelopen enkan men kosteloos en vrijblijvend het vernieuwde Spoorwegmuseum bezichtigen.

Resellers kunnen zich aanmelden via: http://crypsys.nl/crypsys-secure-computing-partner-event-2/

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!