Fujitsu introduceert waterproof STYLISTC M702 tablet

Fujitsu introduceert waterproof STYLISTC M702 tablet

Fujitsu introduceert waterproof STYLISTC M702 tablet

25-02-2013

Fujitsu introduceert waterproof STYLISTC M702 tablet


Fujitsu introduceert een waterproof- en stofbestendige Android tablet, de STYLISTC M702, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Dit Android 4 device is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar consumenten tablets niet tegen opgewassen zijn. Omdat de batterij een hele dag mee gaat, leent de STYLISTIC M702 zich voor een werkdag voor medewerkers die veel onderweg zijn. De tablet weegt 590 gram.

Fujitsu’s STYLISTIC M702 is voorzien van een verstevigd design (semi-rugged) en is daardoor water- en stofbestendig. Naast het vestevigde design is de tablet voorzien van krasbestendig glas ter bescherming tegen stoten en krassen. Dit maakt de tablet heel geschikt voor onder andere architecten en bouwbedrijven, om bijvoorbeeld electronische bouwplannen te laten zien op het bouwterrein. De tablet is volgens Fujitsu ook geschikt voor onde andre de verzekeringswereld aangezien er nu gemakkelijk on-site rapportages gemaakt kunnen worden, ongeacht de (weers-)omstandigheden.

De Fujitsu STYLISTIC M702 is ontworpen met enterprise security in het achterhoofd, een basisvereiste voor een CIO voor het mobiliseren van medewerkers. Functies zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor, full-disk encryptie, ‘device tracking’ en ‘recovery help’ zorgen voor een optimale beveiliging. Ook is de de M702 voorzien van office-toepassingen en een documentscanner, met een hoge kwaliteit 8.1 MP camera. De tablet is ook voorzien van Virtual Desktop Infrastructure, voor een eenvoudige integratie in toonaangevende VDI-oplossingen.

Zakelijke tablet
Albert Ulfman, senior productmanager Fujitsu Nederland: “Apparaten van de consument hebben bijgedragen aan de mobiele revolutie, maar ze zijn te kwetsbaar voor veel werkomgevingen. Met de nieuwe STYLISTIC M702 tablet richten wij ons op werknemers die veel onderweg zijn of buiten werken. Met deze tablet maakt het niet meer uit wat voor weer het is, wat de productiviteit natuurlijk verhoogd. Door te kiezen voor een stevige, zakelijke tablet, voorkomen bedrijven kosten voor snelle vervanging of reparaties. Met gewone tablets is de kans groot dat dat soort extra kosten ontstaan omdat deze apparaten eenvoudigweg niet geschikt zijn voor bepaalde omstandigheden.”

Prijs en beschikbaarheid
De Fujitsu STYLISTIC M702 is vanaf heden verkrijgbaar. De startprijs is 999 euro.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility