Redactie - 27 februari 2013

VMware biedt nieuwe incentives voor solution providers


VMware biedt nieuwe incentives voor solution providers, zo meldt het bedrijf op de VMware Partner Exchange 2013 in Las Vegas.
 
VMware biedt nieuwe incentives voor VMware vSphere met Operations Management dat onlangs is geïntroduceerd. VMware vSphere met Operations Management brengt het virtualisatieplatform en de VMware vCenter Operations Management Suite samen, waardoor klanten beter inzicht krijgen in VMware vSphere terwijl de capaciteit wordt verbeterd.

VMware vCloud Suite
VMware biedt daarnaast tijdelijk een advantage+ Accelerator aan die vooraf extra korting geeft op VMware vSphere met Operations Management SKU’s. Dankzij het VMware’s Solution Rewards-programma kunnen partners die de VMware managementcompetenties hebben behaald, profiteren van extra beloningen op de verkopen van VMware vSphere met Operations Management. Om volledig te kunnen profiteren van de voordelen van de VMware vCloud Suite biedt VMware verbeterde Solution Reward-mogelijkheden voor partners die over alle vijf de competenties beschikken op het gebied van VMware datacenter en infrastructuur. Bovendien biedt VMware aangepaste professionele services IP om kant-en-klare diensten, of diensten op maat, te helpen bouwen of leveren.

VMware Horizon Suite
De onlangs aangekondigde VMware Horizon Suite brengt VMware Horizon Workspace, VMware Horizon Mirage en VMware Horizon View samen in een geïntegreerde en veilige oplossing die klanten helpt toegang te krijgen tot hun data vanaf ieder apparaat naar keuze.

Partners die Horizon Suite verkopen kunnen in combinatie met de Desktop Competency extra Solution Rewards krijgen en de omzet elf keer of meer verhogen met add-on diensten, hardware en software, aldus VMware.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!