Redactie - 27 februari 2013

VMware introduceert Role-Based Learning en Partner Link


VMware introduceert een nieuw partner ondersteuningsprogramma en een veilig sociaal platform voor onderlinge samenwerking met partners, zo meldt het bedrijf op de VMware Partner Exchange 2013 in Las Vegas.

Partners kunnen op maat gemaakte leertrajecten ontwikkelen, die gebaseerd zijn op hun rol, type partner en marktsegment. VMware Role-Based Learning Paths bieden solution providers zowel een geoptimaliseerd traject als de mogelijkheid om VMware Accreditation badges te verdienen. Hierdoor is het voor klanten eenvoudiger om de deskundigheid van solution providers te herkennen en onderscheiden, terwijl de doelen en wensen van klanten op een lijn wordt gebracht, aldus VMware.

VMware Partner Link
VMware Partner Link is een beveiligd social media- en communicatieplatform dat grotere samenwerkingen tussen partners beheert en ontwikkelt. Partner Link is beschikbaar voor alle partners met toegang tot Partner Central. Het helpt volgens de leverancier partners met elkaar te verbinden zodat zij kennis, ideeën en middelen kunnen delen, die beschikbaar zijn vanuit de VMware Partner Network community.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!