Redactie - 28 februari 2013

BPSolutions wint IBM Choice Award 2013


BPSolutions, een IT solutions provider uit Driebergen, is uitgeroepen tot winnaar van de IBM Choice Award Top Mid Market Business Partner Europe.

Tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas heeft BPSolutions een IBM Choice Award gewonnen voor haar uitmuntende prestaties die zij het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. De Choice Award wordt gekozen door het Europese IBM leadership team en wordt uitgereikt aan Business Partners in verschillende categorieën.

“Enkele jaren geleden hebben we geconcludeerd dat de behoeften en prioriteiten van de Mid Market-ondernemingen vergelijkbaar zijn met die van de grote ondernemingen die BPSolutions al bediende”, zegt Algemeen Directeur Mark de Groot (foto). “Onze kennis op het gebied van IBM-oplossingen samen met de uitgebreide technische kennis en ervaring, vormden de basis voor het uitbreiden van onze activiteiten in de richting van dit marktsegment waar nog een groot groeipotentieel is en waarbij we waarde kunnen toevoegen aan de activiteiten van onze nieuwe klanten”.

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!