Jim Stevens wordt nieuwe channelbaas Mendix
28-02-2013

Jim Stevens wordt nieuwe channelbaas Mendix


Mendix, een Nederlandse softwareleverancier van het App Platform voor web- en mobiele bedrijfsapplicaties, heeft Jim Stevens (foto) benoemd tot directeur strategische allianties.

In deze nieuw gecreëerde functie zal Stevens voortbouwen op het bestaande Mendix partner ecosysteem, leiding geven aan de strategische allianties en wereldwijd het indirecte verkoopkanaal met nieuwe channel partners versterken.

De uitbreiding is het gevolg van de internationale groei van het Nederlandse bedrijf in de Platform as a Service (PaaS) applicatiemarkt. In 2012 steeg de omzet van het bedrijf met 122 procent. Dit komt door een sterke vraag naar het Mendix applicatieplatform omdat bedrijven zakelijke applicaties snel willen ontwikkelen en inzetten in de cloud, aldus Mendix.

Voorafgaand aan zijn komst bij Mendix vervulde Stevens diverse channel management en business development functies bij onder andere VMware, DynamicOps, Progress Software en HP. Hij heeft belangrijke strategische relaties opgebouwd op wereldwijd en regionaal niveau en is goed ingevoerd in de markt van system integrators, VAR's en OEM’s.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software