GO Connect sluit distributieovereenkomst met KEMP
28-02-2013

GO Connect sluit distributieovereenkomst met KEMP


GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft een distributieovereenkomst afgesloten met KEMP Technologies. KEMP biedt diverse oplossingen op het gebied van Application Delivery Control & Load Balancing. GO Connect neemt de hardware,gevirtualiseerdeen Multi-SiteLoad Balancers van KEMP op in haar productportfolio.

De Load Balancer-oplossingen van KEMP maken het mogelijk om bedrijfsapplicaties (geografisch) te spreiden over meerdere servers waardoor niet alleen een groter aantal gebruikers ondersteund wordt, maar ook beschikbaarheid en up-time geoptimaliseerd wordt tot 99,999%.

Specifieke toepassingen van de KEMP Load Balancers zijn terug te vinden in Application Delivery Control van Microsoft Lync Server, Microsoft Exchange Server en Remote Desktop Services. Daarnaast kan de betrouwbaarheid en toegankelijkheid van diverse andere applicaties en bestandssystemen worden geconfigureerd, zelfs tot aan IPv6 Address Load Balancing.

De KEMP Load Balancers zijn verkrijgbaar in diverse capaciteiten met daarbinnen zowel hardwarevarianten als gevirtualiseerde softwarevarianten. Deze zijn geschikt voor VMware, Hyper-V, XenServer en KVM. Tevens zijn de KEMP Load Balancers geografisch inzetbaar voor Multi-Site Load Balancing, bijvoorbeeld tussen co-locaties van Service Providers en binnen internationale organisaties.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht