Prins Friso van Oranje treedt terug als lid van Raad van Bestuur Telenet
04-03-2013
Deel dit artikel:

Prins Friso van Oranje treedt terug als lid van Raad van Bestuur Telenet


De Raad van Bestuur van het Belgische Telenet heeft met spijt het terugtreden aanvaard van Friso van Oranje als Onafhankelijk Bestuurder in de Raad van Bestuur van Telenet Group Holding NV.

Een jaar geleden was Friso van Oranje betrokken in een skiongeval. Op vraag van zijn familie zal Friso terugtreden tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering van Telenet op 24 april 2013 omdat hij door zijn gezondheidstoestand zijn rol als bestuurder in de nabije toekomst niet opnieuw kan opnemen.

Friso was sinds 2004 lid van de Raad van Bestuur van Telenet Group Holding NV. Frank Donck, voorzitter van de Raad van Bestuur en Duco Sickinghe, CEO van Telenet reageren: “Friso heeft Telenet meer dan acht jaar gesteund met zijn kennis en overtuigingskracht. Hij  staat bij ons bekend als een bescheiden, bedachtzame en intelligente collega. Hij leverde opmerkelijke bijdragen aan talrijke strategische projecten en spendeerde eveneens veel tijd om, samen met het executive team, bij te dragen tot de ontwikkeling van het bedrijf. Friso sprak altijd met kennis van zaken en bracht op basis van doordachte inzichten, die hij te danken heeft aan zijn achtergrond in de kabel-, media- en telecomsector, belangrijke elementen aan voor onze discussies. We zullen zijn aanwezigheid en fijne humor missen. We willen, samen met alle Telenet collega’s, onze steun betuigen aan de familie van Friso van Oranje, en in het bijzonder aan zijn echtgenote en zijn dochters.”

Door Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom