Redactie - 05 maart 2013

Chrome voor iOS krijgt update


Google Chrome heeft een flinke update gekregen. Nadat eind februari de app voor Android al was aangepakt, is het nu de beurt aan Chrome voor iOS. Gebruikers kunnen nu nog makkelijker surfen met de Google-browser op hun iPad en iPhone.

Allereerst is het zoeken een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Daarnaast is het ook eenvoudiger gemaakt om in de browsergeschiedenis naar een bezochte pagina te zoeken. Het delen van pagina’s kan voortaan via Berichten. Natuurlijk heeft Google ook een aantal bugs verholpen en heeft de stabiliteit een boost gekregen.

Gebruikers die hun iPad of iPhone hebben gejailbreakt doen er overigens verstandig aan nog even te wachten met updaten. Veel gebruikers klagen erover dat de app crasht. Dat komt volgens OnSoftware.nl waarschijnlijk door de synchronisatiemogelijkheden in Google Chrome en de send anonymous statistics-functie. Als die wordt aangezet, zullen bij veel gebruikers het aantal vastlopers minder worden, maar beter is te wachten tot Google het probleem oplost.

(c) ANP

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!