Redactie - 06 maart 2013

Marcel Martens wordt General Manager Graphic Communications Xerox Benelux


Xerox heeft Marcel Martens (42) benoemd tot General Manager van de Graphic Communications divisies in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Martens was eerder verantwoordelijk voor de resultaten van de grafische divisiein Nederland en de Nordics. Zijn werkgebied verschuift hiermee naar de grafische markt in de Duitstalige gebieden in Europa.

Marcel Martens: “Deze verschuiving in mijn werkgebied biedt weer voldoende nieuwe uitdagingen. Zo valt een kwart van de omzetwaarde van de Europese grafische industrie in Duitsland, waardoor deze industrie groter is dan bijvoorbeeld de automotive."

Niet alleen in Duitsland ziet Martens nog voldoende groeikansen, ook in Zwitserland en Oostenrijk ligt nog voldoende potentie, met name in de markt van fotoboeken, verpakkingen en boeken. "We zullen in onze marktbenadering bovendien steeds meer vanuit een Europese gedachte, oftewel op basis van global accounts, de markt benaderen. Daarnaast helpen we onze premier partners om in Europa meer business te genereren met onze oplossingen door ze via de Xerox University verder op te leiden en ze managed print services te laten aanbieden aan hun klanten.”

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!