CRF Institute certificeert Dell als topwerkgever
06-03-2013
Deel dit artikel:

CRF Institute certificeert Dell als topwerkgever


Dell is door het CRF Institute gecertificeerd als Top Employer 2013. Het CRF Institute is specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en werkomstandigheden. Jaarlijks voert het onderzoek uit naar deze onderwerpen onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Dellis een van de weinige organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 heeft ontvangen.

In totaal werden 54 werkgevers gecertificeerd. De organisaties zijn geëvalueerd op de volgende gebieden: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. Alleen bedrijven die voldoen aan de strenge onderzoekeisen ontvangen het Top Employers keurmerk.

Wendy Sewgobind, HR Director voor Nederland, Italië, Spanje en Scandinavië bij Dell, is medeverantwoordelijk voor het bekroonde beleid: “Uit het onderzoek blijkt niet alleen dat onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden uitstekend zijn, maar wordt bovendien duidelijk dat onze organisatiecultuur een onderscheidende factor is. We bieden een open communicatiestructuur aan met een laagdrempelig karakter. Iedereen binnen onze organisatie kan makkelijk worden aangeschreven en het is makkelijk contact te krijgen met onze Senior Directors. Verder denken we ook aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er wordt veel aan vrijwilligerswerk gedaan en we zijn een ‘groen’ bedrijf, wat inhoudt dat we ons inzetten voor een beter milieu met onze producten en diensten. Ook hebben we diversiteit hoog in het vaandel staan. Hier zijn meerdere faciliteiten en programma’s voor opgezet, variërend van een bidruimte tot ons vrouwennetwerk WISE en het GenNext-team voor young professionals. Goed werkgeverschap heeft vele gedaantes, wij stellen op deze manier niet alleen onze klanten, maar ook onze werknemers centraal."

Jeannine Peek (foto), Algemeen Directeur van Dell Nederland, ziet het keurmerk als een mooie erkenning voor de inspanningen op het gebied van HR-beleid en arbeidsvoorwaarden. “We weten dat het cruciaal is dat we goed voor onze werknemers zorgen om als bedrijf succesvol te kunnen zijn. Dat we nu zijn uitgeroepen tot een van de Top Employers Nederland 2013 laat zien dat we hiervoor alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt. We zijn erg trots dat we tot deze exclusieve groep van Top Employers behoren."

Terug naar nieuws overzicht