IO4U wordt partner van Hitachi Data Systems (HDS)
06-03-2013
Deel dit artikel:

IO4U wordt partner van Hitachi Data Systems (HDS)


Information Governance specialist IO4U heeft een partnership gesloten met HDS, leverancier van IT storage-technologieën en datacenterproducten en -diensten.

eDiscovery
De samenwerking biedt klanten technologische oplossingen en expertise op het gebied van archivering en wet- en regelgeving, aldus de twee partners. Klanten kunnen dankzij deze samenwerking elektronisch opgeslagen informatie opsporen, doorzoeken, verzamelen, bewaren of exporteren. Dit biedt voordelen wanneer iemand snel de juiste informatie nodig heeft, aldus HDS. Ze kunnen ook actuele problemen op het gebied van eDiscovery pragmatisch aanpakken en inrichten alsook proactief beheren in de richting van elektronische informatie (Electronically Stored Information, ESI).

Rein de Jong (foto), channel sales director bij HDS. “HDS was op zoek naar een partner die de archiverings- en compliancy-mogelijkheden van onze oplossingen kan positioneren voor bijvoorbeeld eDiscovery. In IO4U vonden we een specialistische partner die met haar eDiscovery-oplossingen een doelgroep van compliancy officers en bedrijfsjuristen aanspreekt.”

Information Governance
Rob Mak, general manager bij IO4U. “Wanneer Information Governance op de juiste manier wordt opgezet betekent dit dat organisaties minder risico’s lopen doordat data op de juiste manier en volgens de geldende wet- en regelgeving wordt bewaard. Hierdoor wordt informatie sneller gevonden en hebben organisaties geen ‘last’ van data die uiteindelijk door een toezichthouder tegen hen gebruikt kan worden. Door onze diensten te combineren met oplossingen van HDS, vormen archivering en compliance nu één geheel.”

Door: Witold Kepinski 

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage