Multrix levert Novell SaaS Mobile Management aan Zorginstellingen
07-03-2013
Deel dit artikel:

Multrix levert Novell SaaS Mobile Management aan Zorginstellingen


Datacenterspecialist en hoster Multrix is een samenwerking aangegaan met Novell voor de levering van SaaS hosting diensten voor ZENworks Mobile Management aan zorginstellingen.

Novell ZENworks Mobile Management
Novell ZENworks biedt Bring Your Own Device (BYOD) management en beveiliging met een gebruiksvriendelijke tool die veilige gebruikersmobiliteit zonder problemen mogelijk maakt, aldus Multrix.

Novell ZENworks Mobile Management vereenvoudigt volgerns Multrix het mobiele beheer en de mobiele beveiliging door via één beheer console uitgebreide functionaliteit voor apparaat-en beleidsbeheer te bieden voor de iOS, Android, Symbian, Windows Mobile en andere apparaten. Bovendien kan de IT-beheerder hiermee nieuwe mobiele apparaten met alle vereiste referenties, toegangsinstellingen, applicaties en bestanden implementeren, waarbij het niet uitmaakt of dit bedrijfs- of persoonlijke eigendommen zijn. Beheerders kunnen hiermee het beveiligingsbeleid van hun organisatie afdwingen op alle mobiele apparaten, met inbegrip van wachtwoord vergrendeling, gegevenscodering en wissen op afstand voor zoekgeraakte of gestolen apparaten.

NEN 7510
Novell ZENworks Mobile Management is in een eigen IT omgeving te implementeren IT-beslissters kunnen gebruik maken van het beveiligde SaaS aanbod, gewaarborgd op basis van NEN 7510. De NEN 7510 auditverklaring van Multrix gaf voor Novell de doorslag om de samenwerking aan te gaan met Multrix die werkt vanuit twee Nederlandse data centers.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer