Redactie - 07 maart 2013

Interoute start Cloud Hosted Microsoft Lync service


Interoute, leverancier van gehoste applicatiediensten, maakt de lancering vanInteroute Hosted Lync bekend.

Door Hosted Lync te integreren in haar Video as a Service (VaaS)-cloud, stelt Interoute Lync-gebruikers in staat om videovergaderingen bij te wonen of te hosten met ieder willekeurig intern of extern eindgebruikersapparaat. Dat is variërend van mobiele telefoons en tablets tot aan ruimtes voor telepresence, ongeacht het type verbinding en als deel van het standaard servicepakket, aldus Interoute

SIP-trunkingmogelijkheden
Interoute heeft haar Microsoft Certified SIP-trunkingmogelijkheden opgenomen in Hosted Lync, waardoor de Hosted Lync-service wordt geboden met de mogelijkheid om VoIP-gesprekken over te zetten naar het PSTN- of mobiele netwerk en de mogelijkheid om inkomende oproepen met Direct Dial-In (DDI) door te sturen naar de juiste extensie binnen de organisatie. Deze laatste optie is beschikbaar in meer dan vijftig landen.

Virtual Data Centre
Interoute Hosted Lync is een Unified Communications as a Service (UCaaS)-oplossing die wordt gehost op het Virtual Data Centre (VDC)-platform van Interoute. 

De service wordt aangeboden tegen een vaste prijs per maand per gebruiker, waardoor bedrijven niet zelf hoeven te investeren in het ontwerpen, de aanschaf en het beheer van de oplossing. Een eigenschap van Hosted Lync is dat het wordt geleverd inclusief de integratie met Interoute’s videocloud, waardoor Hosted Lync-clients een videovergadering kunnen bijwonen en opzetten met ieder ander intern of extern eindgebruikersapparaat, ongeacht of deze devices gebruikmaken van IP, ISDN of een ander type verbinding, aldus Interoute.

Door: Witold Kepinski 


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!