Redactie - 08 maart 2013

Anita en Pieter Hoenderken starten Onpremise2cloud


Ondernemersechtpaar Anita en Pieter Hoenderken starten het bedrijf Onpremise2cloud.

Het bedrijf vertaalt de specifieke wensen en eisen van het MKB naar een scala van cloud-oplossingen die vanuit een datacenter worden aangebonden. De virtuele servers zijn gebaseerd op technologie van VMware. De werkplekken zijn gebaseerd op technologie van Citrix. De datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd.

Analyse en advies
Onpremise2cloud wil directies ondersteunen bij het inzetten van cloud-oplossingen en heeft zich gespecialiseerd in het adviseren in en leveren van een oplossing op maat. Om dit goed te kunnen doen wordt eerst gekeken naar de strategische ontwikkeling die het MKB-bedrijf beoogt. Op basis van die analyse inventariseert Onpremis2cloud de knelpunten en de kansen, waarna in overleg met de opdrachtgever een plan wordt opgesteld. Dit plan geeft duidelijk aan of en zo ja waar de cloud uitkomst biedt. Als blijkt dat de cloud inderdaad uitkomst biedt, wordt – wederom in nauw overleg met directie – een plan van aanpak gemaakt en een oplossing op maat aangeboden.

OTAP
Technisch directeur Pieter Hoenderken heeft meer dan twintig jaar werkzaam is in de IT. Hij heeft vorig jaar een award gewonnen met case over flexibiliseren van de OTAP straat. De case ‘Flexibiliseren van de OTAP-straat’ toont aan hoe je VMware Cloud Director technologie datacenters kunt koppelen en managen en het daarmee aantrekkelijk kunt maakt voor klanten om IAAS diensten toe te passen.

Directeur Anita Hoenderken heeft een financiële achtergrond met meer dan 13 jaar ervaring.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!