Redactie - 08 maart 2013

New Day at Work levert cloud werkplek via partner netwerk


New Day at Work heeft voor het MKB de online werkplek van de toekomst ontwikkeld. De clouddienst maakt het mogelijk voor kleine en middelgrote bedrijven gebruik te maken van complete online bedrijfssoftware op maat, zonder enorm te hoeven investeren, aldus Erik Nicolai (foto), mede-eigenaar van New Day at Work.

Windows
Volgens Nicolai gaat het bij online werkplek om productiviteit van het bedrijf. "Natuurlijk moet deze meegroeien met een bedrijf en moet deze overal toegankelijk zijn. Er zijn nog ontzettend veel bedrijven waar Excel en Windows mappen de voornaamste opslagplaats van bedrijfsgegevens zijn. Veel IT dienstverleners zijn vooral gericht op het vervangen van die infrastructuur terwijl de uitdaging is hoe je een bedrijf kunt helpen anders gebruik te maken van IT."

Nicolai vervolgt: "Bedrijven hebben met onze online werkplek bedrijfssoftware op maat die tevens voor structuur en effiency zorgt. De online werkplek ondersteund alle bedrijfsprocessen van lead tot en met factuur. Daarnaast bergt de online werkplek in de cloud veel slimmigheid door onder andere geïntegreerde document synchronisatie en e-mail. Voor 30 euro per gebruiker per maand heb je al een werkplek op maat."

Feedback
New Day at Work heeft een kantoor in het oostelijk deel van de Oekraïne en in Bunschoten. "In Nederland wordt alles uitgedacht en de designs ontworpen. Vervolgens wordt dit functioneel te laten bouwen in de Oekraïne. In 2012 heeft New Day at Work zijn software bij 50 klanten uitgerold. Met de feedback van de huidige klanten past het bedrijf voortdurend zijn software aan ten behoeve van het gebruikersgemak", aldus Nicolai.

Hostnet en KPN
New Day at Work is op dit moment bezig om een partnernetwerk op te zetten, aldus Nicolai: "We weten op welke manier wij klanten kunnen helpen en overtuigen. Daarnaast merken we dat IT dienstverleners en hostingproviders de MKB branche door en door kennen. Met onze kennis en het netwerk van onze partners willen we een win-win situatie creëren. Zowel voor IT dienstverleners als reseller maar ook met OEM Partners als Hostnet en KPN. Recentelijk zijn daar ook nog andere hosting providers uit de Nordics, Duitsland en de Noord-Amerika bijgekomen, die we hebben gesproken bij Parallels Summit in Las Vegas.”

MKB
De activiteiten van New Day at Work worden vaker opgemerkt en staat steeds in de belangstelling. Zo eindigde het bedrijf als een van de drie kandidaten in de finale van The Next Entrepreneur. Nicolai: “Daarnaast worden we door Sprout, Frankwatching en Moblog genoemd als de online werkplek van de toekomst voor het klein MKB.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!