Redactie - 08 maart 2013

EMC reikt Partner Awards uit tijdens Channel Update


Storage leverancier EMC heeft tijdens de EMC Channel Update, die op 7 maart plaatsvond in Fort Voordorp, enkele partners onderscheiden met een Partner Award. Telindus-ISIT ging met twee awards naar huis.

Tijdens het evenement, waarbij partners werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in het EMC Veloity partnerprogramma, ontvingen de winnende partners een award uit handen van Eelco Wanders van EMC.

Partners die zijn in de prijzen gevallen zijn Telindus-ISIT (Partner of the year en BRS Partner of the year), Proact (Fastest growing Partner of the year), E-storage (Isilon Partner of the year) en Scholten-Awater (Newcomer of the year).

Velocity partnerprogramma
Eelco Wanders, Channel Manager bij EMC: “Het kanaal is voor ons van levensbelang. Daarom werken we ook graag en vaak met onze partners en investeren we veel tijd en geld in ons uitgebreide Velocity partnerprogramma. We vinden het daarom juist ook goed om partners die extra goed presteren, op welk vlak dan ook, te belonen en in het zonnetje te zetten. De partners die deze keer een award in de wacht hebben gesleept, zijn enorm betrokken en hebben een geweldige omzet in EMC-oplossingen laten zien. Daar zijn we vanzelfsprekend zeer verheugd over.”

vBlock
Donny Snellenberg, Director Sales & Marketing, bij Telindus-ISIT: “We zijn erg trots op het feit dat we twee van de vijf awards in ontvangst hebben mogen nemen. De versterkte focus van EMC op haar partnerkanaal is een mooie blijk van vertrouwen en heeft haar vruchten in 2012 zeker al afgeworpen. Ons doel voor 2013 is om deze groei door te zetten. In onze focus op datacenterinfrastructuren en vBlock is EMC een belangrijke partner. Een mooi voorbeeld van de samenwerking is het democenter dat wij samen hebben gebouwd bij ons op kantoor. Hier kunnen klanten live zien wat de toegevoegde waarde is van de producten van EMC in combinatie met de hoogstaande kennis van Telindus-ISIT.”

Door: Witold Kepinski  

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!