Kewill stelt nieuw senior management aan
11-03-2013
Deel dit artikel:

Kewill stelt nieuw senior management aan


Kewill, leverancier van supply chain execution software, heeft bekendgemaakt haar senior managementteam te versterken met drie nieuwe aanstellingen voor productontwikkeling, professional services en EMEA-management. Met deze nieuwe benoemingen is het wereldwijde senior managementteam compleet.

Jan-Paul Boos (foto) is aangesteld als Senior Vice President EMEA. Binnen deze regio wordt Boos verantwoordelijk voor alle klantactiviteiten en de verdere groeistrategie van de organisatie. Hiervoor was hij VP Sales EMEA bij JDA Software (voorheen RedPrairie) en werkte hij meerdere jaren bij Manhattan Associates

Robin Martin wordt als Senior Vice President Professional Services wereldwijd verantwoordelijk voor consultancy bij de implementatietrajecten van de software. Zijn focus ligt op het standaardiseren van processen en procedures om zo een constante kwaliteit van de geleverde oplossing te kunnen waarborgen. Martin bekleedde eerder leidinggevende posities bij business process management-organisaties zoals Metastorm namens EVP International.

Lee Muise start als Senior Vice President Product Development. Hij wordt wereldwijd verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategisch beleid op het gebied van technologische supply chain executie van Kewill. Lee was eerder SVP Digital Marketing Technology bij softwarebedrijf Epsilon.

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software