Redactie - 12 maart 2013

VeliQ ondersteunt MobiDM partners met Amazon Web Services


VeliQ gaat de Amazon Web Services gebruiken voor het hosten van MobiDM. Dat is een cloudgebaseerde mobility Platform as a Service (mPaas) oplossing voor het beheren en beveiligen van smartphones, tablets, apps en content. Dit maakte VeliQ bekend tijdens het jaarlijkse partnerevenement in Rotterdam.

Op basis van de overeenkomst tussen VeliQ en Amazon kunnen VeliQ's partners MobiDM in de Noord-Amerikaanse markt leveren via Amazon Web Services (AWS).

SAP HANA
Internationale groei VeliQ heeft in augustus 2012 in Boston een kantoor geopend voor de Amerikaanse markt. "In 2012 zijn wij dankzij onze Europese partners met dubbele cijfers gegroeid", zegt Alex Bausch (foto), CEO en oprichter van VeliQ. "Om te voldoen aan de toenemende vraag van onze Noord-Amerikaanse partners, kregen wij behoefte aan een eigen lokaal kantoor en nieuwe cloudpartner aan de andere kant van de oceaan. Door de Amazon Web Services technologie te gaan gebruiken, hebben wij voor 's werelds grootste aanbieder van cloud computing gekozen. Daarmee volgen wij de richting die onze grootste partner SAP is ingeslagen en is MobiDM optimaal te integreren met SAP All-In-One en HANA. Daarom was Amazon Web Services voor ons de natuurlijke keuze, met een complete, flexibele en schaalbare cloudservice.'

Door: Witold Kepinski  


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!