Redactie - 12 maart 2013

Yes Telecom reikt awards uit met Nikki Plessen, Miss Montreal en André Kuipers


Het Leidse Yes Telecom heeft een aantal awards uitgereikt tijdens Yes Business Borrel in het Zijdebalen Theater in Utrecht.  

Nikkie Plessen reikte de welbekende Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners. Tevens konden de gasten genieten van de ervaringen en inspiratie van niemand minder dan André Kuipers. De avond werd feestelijk en muzikaal afgesloten door Miss Montreal.

MVNO
Yes Telecom organiseerde gisteren de achtste editie van “Dé Business Borrel”, bedoeld om Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties van Yes Telecom bij elkaar te brengen. Tijdens het interview tussen Nikkie Plessen en Algemeen Directeur Lothar Steegstra kwam naar voren dat Yes Telecom haar groei voortzet. “We zijn in 2012 de grootste zakelijke MVNO geworden. Yes is in 2012 met ruim 20% gegroeid in omzet én in aantal klanten. En dat in een tijd dat de mobiele markt krimpt. Daarbij groeit het aantal Business Partners dat met Yes zaken wil doen ook nog steeds”, aldus Lothar Steegstra.

4G/LTE
Naast de uitbreiding van het huidige portfolio zal Yes Telecom komend kwartaal het aanbod verder uitbreiden met 4G/LTE. Succesfactoren van Yes Telecom zijn niet alleen het team achter de mobiele provider maar zeker ook de hechte samenwerking die Yes heeft met haar Business Partners. “Die zetten we dan ook graag in het zonnetje, ook deze avond”. Naast een culinaire invulling gedurende de gehele avond konden de gasten genieten van de ervaringen van de ruimtemissie van astronaut André Kuipers. Een boeiend verhaal nam de gasten mee naar een compleet andere planeet. Van gewichtloosheid tot de adembenemende beelden die André Kuipers zag van de aarde vanuit zijn ruimtestation. Aan het einde van de avond zorgde Miss Montreal samen met haar band voor een feestelijke muzikale afsluiting.

Yes Awards 2013
De award winnaars werden beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2012. Gastvrouw van de avond Nikkie Plessen en Sales Manager Hans Peters reikte zes prijzen uit in de categorieën: Best Customer Volume Performance, Best Overall Volume Performance, Best Sim Card, Highest Retention, Higest Growth en Best New Entry. Elk jaar reikt Yes Telecom de Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners van Yes Telecom. Met deze felbegeerde awards en het bijbehorende event onderstreept Yes Telecom het belang van een goede relatie met haar Business Partners. De winnaars van 2013 zijn:

Best Customer Volume Performance - F & W Promotions

Best Sim Card - Telecombinatie Petit Telecom

Highest Growth - Telecombinatie Telefonade

Highest Retention -Telecombinatie Bel Telecom Center

Best New Entry - FRiS HRM

Best Overall Volume Performance - Defero Communication Solutions


Yes Device Management
Het Leidse telecombedrijf, dat geheel indirect verkoopt en onderdeel is van KPN, introduceerde onlangs de Yes Device Management. Dit is een oplossing om mobiele toestellen te beheren via één online beheerportal. De reseller beheert mobiele devices van ingebruikname, configuratie tot en met het buiten werking stellen van het toestel bij verlies of diefstal. Yes Device Management is geschikt voor vrijwel elk type toestel en voor vrijwel alle reguliere besturingssystemen.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!