Redactie - 13 maart 2013

Avnet Technology Solutions start met distributi?e Veeam


IT-distributeur Avnet TS breidt zijn assortiment uit met de producten van Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V.

Software focus
 “De storage- en virtualisatiemarkt groeit nog steeds, waardoor ook de behoefte aan de beschikbaarheid en efficiënt beheer van data toeneemt”, aldus Kees Ruiters (foto), Sales Director Benelux bij Avnet TS. ”We zien een groeiende vraag vanuit de markt naar software die deze beschikbaarheid garandeert. Veeam komt met haar oplossingen tegemoet aan deze marktbehoefte. Vanuit onze software-unit zal de focus komend jaar liggen op het aanbieden van value added softwareoplossingen voor onder andere de virtualisatiemarkt. Daarnaast richt Avnet TS zich op vendoren als EMC, F5 Networks, HDS, HP, IBM, Juniper, Microsoft, NetApp en Oracle. Gezien de samenwerkingen tussen Veeam en deze partijen zijn we in staat gezamenlijk op te trekken richting deze markten en mooie combinaties te maken voor het MKB.”

HP
Ook Veeam Software is verheugd over de samenwerking met Avnet. “Avnet heeft de afgelopen jaren een zeer sterke storage community opgebouwd”, vertelt Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux bij Veeam Software. “Daarnaast heeft het bedrijf een sterke positie als het gaat om de distributie van HP-producten. Vanwege de samenwerking tussen Veeam en HP zien we ook op dit gebied mogelijkheden om de krachten te bundelen. Het bedrijf is niet alleen een welkome aanvulling op ons partnerbestand in Nederland, maar ook in België verwachten we veel voor elkaar te kunnen betekenen.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!