OneLine distribueert software oplossingen QV Report en QV Mail
13-03-2013
Deel dit artikel:

OneLine distribueert software oplossingen QV Report en QV Mail

OneLine Business Intelligence, Elite Solution Partner van QlikTech en BINETWORK, maken bekend een strategische partnerovereenkomst te hebben afgesloten.

OneLine zal exclusief voor de Nederlandse markt de op QlikView gebaseerde software-oplossingen QV Report en QV Mail distribueren en daarmee verband houdende implementatie-, trainings- en supportdiensten verlenen.“Met QV Report en QV Mail zijn wij nog beter in staat onze klanten te voorzien van een volledige QlikView dienstverlening. Mede door onze jarenlange expertise zijn we erg trots dat BINETWORK OneLine heeft gekozen als master reseller en implementatie partner voor de Nederlandse markt”, aldus Franklin Prosman (foto) van OneLine.

QV Report is een op QlikView gebaseerde oplossing voor het ontwerpen en beheren van Pixel Perfect Rapporten. QV Reports is een standaard voor het ontwikkelen van QlikView Rapporten op basis van intuïtieve principes en concepten. QV Mail zorgt voor het plannen (“scheduling”) en de distributie van QlikView rapporten.

Door: Witold Kepinski  


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software