TARQ IT werkt samen met managed print specialist Xtandit
14-03-2013
Deel dit artikel:

TARQ IT werkt samen met managed print specialist Xtandit


TARQ IT uit Zoetermeer werkt samen met managed print specialist Xtandit uit Woerden. Tijdens een ontmoeting bij een gemeenschappelijke klant leerden Xtandit en TARQ Information Technology elkaar kennen.

Documentproces
Beide partijen zagen direct de aantrekkelijke kanten van een partnership. "Bij Xtandit vult TARQ het stuk van het documentproces aan dat nog niet in huis was: de documentcreatie op de werkplek", vertelt Bob Bron, algemeen directeur van Xtandit. TARQ directeur Peter Verboven (foto) zegt in zee te gaan met Xtandit omdat dit bedrijf specialistische oplossingen heeft voor het documentproces. "Door de samenwerking kunnen beide partners nu ontzorging, borging en outsourcing op het gebied van de IT, infrastructuur, printers en documentprocessen aanbieden."

Photizo
Steeds meer organisaties besteden het beheer en onderhoud van het printerpark en documentprocessen uit aan externe partijen die daar Managed Print Services voor aanbieden. Xtandit Managed Print Services worden gekwalificeerd volgens een model dat is opgesteld door Photizo, een onderzoeks- en adviesbureau voor de Imaging sector.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer