Redactie - 14 maart 2013

Fujitsu kondigt vShape aan: virtualisatie-oplossingen voor het MKB


Fujitsu heeft op 12 maart, tijdens het Channel Partner evenement in Maarssen, de nieuwe vShape solution aangekondigd. vShape is een flexibele en schaalbare oplossing die alle aspecten van een virtuele omgeving combineert, op basis van bewezen oplossingen die zijn voortgekomen uit de samenwerking tussen Fujitsu, NetApp, VMware en Brocade.

vShape biedt een oplossing voor een aantal problemen waarmee steeds meer (MBK-)bedrijven te maken hebben: de sterke groei van data, de kosten van onderhoud en beheer van datacenters en de toenemende complexiteit van datacenters. IT-managers hebben steeds minder tijd om alle merken te managen. Door een oplossing te bieden waarin vier merken zijn geïntegreerd, heeft de klant nog maar te maken met één dienstverlener en daarmee ook met één aanspreekpunt. vShape biedt een alles-in-een oplossing die werkend wordt geleverd en snel inzetbaar is. De oplossing omvat de relevante hard- en softwareproducten, installatie en integratie van het platform en het onderhoud voor 3 jaar. Met vShape biedt Fujitsu oplossingen voor het MKB voor complexe uitdagingen, zoals prestaties, beschikbaarheid, veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie.

Doordat het om een gestandaardiseerd product gaat, is de prijs laag gehouden. Door de inzet van deze oplossing zijn de realisatiekosten beduidend lager en is de implementatietijd aanzienlijk korter. vShape komt in drie varianten: de vShape25, vShape50 en vShape100 en is hiermee geschikt voor de gehele breedte van het MKB.

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!