Symantec start nieuw specialisatieprogramma
18-03-2013
Deel dit artikel:

Symantec start nieuw specialisatieprogramma


Symantec heeft een nieuw specialisatieprogramma ontwikkeld zo meldt distributeur Copaco. Met de komst van dit programma wordt de samenwerking met reseller nog verder verbeterd. 

Het Symantec specialisatieprogramma voor het MKB biedt erkenning voor partners die succesvol zijn bij het verkopen van beveiligings- en backupoplossingen van Symantec aan de MKB-markt. Het programma kent vier nieuwe statussen, die hogere niveaus van sales- en marketingondersteuning bieden en commerciële voordelen bieden, aldus Copaco.

Als partners voor het MKB profiteren Accredited Specialists van hogere marges op daarvoor in aanmerking komende producten, exclusieve aanbiedingen en uitgebreidere sales- en marketingondersteuning en technische support. Kortom, alles wat ze nodig hebben om hun business te doen groeien.

Advanced Specialists hebben goede verkoopprestaties laten zien en Symantec producttrainingen gevolgd. Advanced Specialists krijgen niet alleen een hogere marge op in aanmerking komende producten en toegang tot exclusieve aanbiedingen, maar komen ook in aanmerking voor kortingsacties en profiteren van nog uitgebreidere sales- en marketingondersteuning en technische support.

De status Expert Specialist biedt beloningen voor partners die een diepgaande kennis over het productportfolio van Symantec hebben, en die hogere verkoopcijfers en een goed klantenbehoud hebben laten zien. Als beloning ontvangen Expert Specialists aanvullende MKB-prestatiebonussen en andere voordelen, zoals een eigen accountmanager van Symantec, toegewezen pre-salesresources, financiële marketingondersteuning en 24/5 technische support.

Elite Specialist is de hoogste status binnen het specialisatieprogramma voor het MKB, gereserveerd voor partners die doorlopende toewijding laten zien en uitstekende verkoopcijfers behalen. In ruil daarvoor worden Elite Specialist partners beloond met de grootste commerciële initiatieven en de meest intensieve ondersteuning gedurende de hele verkoopcyclus, met (pre-)sales-, en marketingondersteuning en technische support.

Nieuwe partners kunnen zich melden op PartnerNet. Zodra dat is gebeurd, neemt de reseller deel aan het programma als Registered Partner en begint het doorlopen van de statussen.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security