Redactie - 20 maart 2013

Simac en e92plus winnen VASCO EMEA Channel awards


VASCO Data Security, een software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, bekroonde zijn meest waardevolle partners tijdens het EMEA Channel Event in Brussel.

VASCO-resellers kregen de prijs voor Uitmuntende VASCO Reseller. Daarnaast werden nog prijzen uitgereikt in 4 categorieën: Beste Prestatie, Grootste Marketing Impact, Beste VASCO Cloud Distributeur en Beste Technische Ondersteuning en Trainingspartner.

De winnaars waren Acenseo (Verenigd Koninkrijk), Belgacom (België), Simac (Nederland), e92plus (Nederland), Tekdata (Verenigd Koninkrijk), Alias (Italië) en Boll Engineering (Zwitserland).

Simac werd gelauwerd als Uitmuntende VASCO Reseller. Simac vanwege het engagement om VASCO te integreren in het serviceportfolio en omwille van de verkoopresultaten in verschillende marktsegmenten zoals gemeentes, onderwijs en kleinhandel.

E92plus ontving de prijs voor Beste Prestatie voor zijn technische, commerciële en marketinginspanningen om VASCO te positioneren als wereldleider in security. E92plus is een securitydistributeur die zijn bekwaamheid demonstreert door de VASCO strategie te bundelen met zijn volledige productgamma. Dit leidt tot meer contracten met resellers, recurring business en nieuwe marktopportuniteiten, aldus VASCO.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!