ZyXEL gaat samenwerking aan met ACI Supplies
20-03-2013

ZyXEL gaat samenwerking aan met ACI Supplies


ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, heeft ACI Supplies aangesteld als distributeur in de Benelux voor het hele portfolio van netwerk en security oplossingen. Distributeur ACI Supplies uit Maastricht heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor kantoorautomatisering en kantoorvakhandel.

Switches
Peter Bos (foto), channel manager bij ZyXEL Benelux, zegt dat de netwerk- en security oplossingen van ZyXEL uitstekend bij distributeur ACI Supplies passen. “ACI Supplies kent een sterke groei in de Benelux en was op zoek naar een nieuw merk dat netwerkoplossingen levert voor de zakelijke en consumentenmarkt. Hierbij heeft ACI Supplies gekozen voor ZyXEL. Resellers van ACI Supplies kunnen hun klanten voorzien van ZyXEL switches, routers, media servers, wlan apparatuur en unified threat management (utm) oplossingen. “

Gratis ZyXEL Wireless Extender
Norman Duarte, European Marketing Manager bij ACI Supplies: “We zijn zeer trots dat we een partnerovereenkomst met ZyXEL hebben gesloten. De samenwerking met ZyXEL past in de strategie ons portfolio te verbreden en groter marktaandeel op het gebied van hardware distributie te krijgen. ZyXEL heeft verschillende producten die passen in onze strategie om het mkb uitgebreider te bedienen. Resellers profiteren door deze distributieovereenkomst tussen ACI Supplies en ZyXEL van aantrekkelijke winstgevende marges. We bieden nu een aantrekkelijke promotieactie. Resellers krijgen een gratis ZyXEL Wireless Extender bij verkoop van minimaal 350 euro aan ZyXEL apparatuur.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken