Redactie - 21 maart 2013

Fujitsu verwelkomt 100 SELECT Circle resellers


Fujitsu start met een nieuw channel initiatief: de Fujitsu SELECT Circle. Dit initiatief is gestart om de groei van value business via channel partners in Nederland te stimuleren. 

Datacenter
Honderd gekwalificeerde resellers vanuit heel Europa worden door Fujitsu verwelkomt als ‘SELECT Circle-lid’ tijdens een twee-daags evenement bij de Fujitsu fabriek in Augsburg in Duitsland. Na de succesvolle lancering van het SELECT Circle initatief tijdens Fujitsu Forum 2012, profiteren vanaf nu geselecteerde resellers van datacenter-, opslag- en cloudkansen in belangrijke regio’s en vooral in het MKB-segment.

vShape
Fujitsu werkt nu met SELECT Circleleden om te zorgen voor een nog betere klantenservice, wat resulteert in langetermijnrelaties met klanten. SELECT Circleleden krijgen daarbij support van Fujitsu in de vorm van trainingen, begeleiding en leadgeneratie middelen. Het initiatief richt zich op belangrijke producten en solutions waarvan Channel Partners geloven dat deze tot nieuwe business leiden. Zoals de vShape converged infrastructure, ETERNUS CS 800 Data Protection Appliance, Cluster-in-a-Box of SAP HANA-toepassingen.

Value segment
Fujitsu partners zijn onderverdeeld in Select Partner, Select Expert Partner en Select Circle Partner. Raimond van het Reve (foto), Channel Manager Fujitsu Nederland: “Onze partners kunnen met verschillende producten en solutions marge maken. Met onze Select Circle Partners willen wij de positie van Fujitsu in het value segment verder versterken. Na een succesvolle introductie eind vorig jaar hebben wij in Nederland inmiddels een tiental resellers mogen verwelkomen als lid van het SELECT Circle programma.”

Door: Witold Kepinski 



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!