Redactie - 21 maart 2013

COMPAREX Nederland neemt Agile Software en InfraControl over

IT-dienstverlener COMPAREX uit Amsterdam neemt per direct Agile Software en InfraControl uit Alphen aan den Rijn over. Deze bedrijven maken nu nog onderdeel uit van de Solimas Groep. De activiteiten worden voorlopig onder eigen naam vanuit Alphen aan den Rijn voortgezet. 

"COMPAREX heeft de ambitie om de activiteiten in de Midmarket en op het gebied van Software Asset Management sterk te laten groeien. Met deze transactie realiseren wij een belangrijke voorwaartse stap in de uitvoering van deze strategie.” Aldus Marc Betgem, Executive Vice President COMPAREX Benelux & South Africa.

Maarten van Montfoort, Algemeen Directeur Solimas Groep: „Als onderdeel van COMPAREX kunnen wij onze klanten op veel bredere schaal adviseren en ondersteunen bij de aanschaf van softwarelicenties. Wij gaan nu ook internationaal opereren. Onze klanten profiteren hiermee direct van de schaalvoordelen van een grote internationaal aanwezige organisatie. Bovendien verdubbelt het aantal Software Asset Management consultants waardoor wij nu alle benodigde expertise in huis hebben.” COMPAREX is momenteel in 29 landen actief en heeft meer dan 2.350 certificeringen van ongeveer 55 softwarefabrikanten waaronder Microsoft, Oracle, IBM, VMWare en Citrix. Na de overname is COMPAREX de grootste Microsoft Large Account Reseller van Nederland.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!