ICT Automatisering lid Motorola Solutions’ PartnerEmpower Program
22-03-2013
Deel dit artikel:

ICT Automatisering lid Motorola Solutions’ PartnerEmpower Program


ICT Automatisering (ICT), aanbieder van technologische oplossingen, wordt deelnemer van het Motorola Solutions’ PartnerEmpower program, gericht op Motorola Solutions' RhoMobile Suite, het HTML5 applicatie ontwikkelingsplatform dat gebouwd is om aan de behoeftes van de volgende generatie zakelijke mobiliteit te voldoen.

Het PartnerEmpower programma biedt ICT de mogelijkheid om zich verder te specialiseren, haar expertise in complexe technologiën te tonen en innovatieve oplossingen te bieden aan eindgebruikers door het aanbieden van een totaaloplossing - hardware, software en diensten.

ICT zal applicaties ontwikkelen voor Motorola’s devices als tablets en mobiele telefoons. Deze applicaties maken deel uit van de RhoMobile suite van Motorola.De onderneming zal zich richten op de volgende markten: Automotive, Logistics, Machine & Systems, Industrial Automation, Energy en Healthcare.

RhoMobile Suite is een volledig op HTML 5-gebaseerd cross-platform ontwikkelframework dat ontwikkelaars in staat stelt eenmalig een applicatie te ontwerpen dat er op verschillende mobiele apparaten hetzelfde uitziet en functioneert, ongeacht het besturingssysteem. Deze nieuwe technologie zal operationele kosten reduceren door de zo goed als toekomstbestendige applicaties die blijven werken op de huidige en volgende generatie apparatuur voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten. Carlo D’Agnolo (foto), CEO ICT Automatisering “We zien een toenemende vraag naar beheerde applicaties waar ICT kan voorzien in oplossingen die gebouwd zijn op een sterk platform. Onze oplossingen zullen van waarde zijn voor zowel onze logistieke klanten als onze klanten in andere marktsegmenten. De RhoMobile technologie biedt ons een platform om oplossingen te bouwen die de markt kunnen dienen.”

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility