Redactie - 25 maart 2013

KPMG verstevigt Oracle footprint met overname van Bridging


KPMG neemt het Hilversumse adviesbureau Bridging Solutions B.V. over.

Bridging heeft een naam opgebouwd in de Nederlandse Oracle ERP markt en is gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen op het gebied van Finance, Customer Relationship Management en Supply Chain Management op basis van onder meer de implementatie van Oracle eBusiness Suite.

De overname van Bridging betekent een versterking van de dienstverlening van KPMG op het gebied van Oracle-implementaties en slelt KPMG in staat om om op overtuigende wijze zowel de internationale als Nederlandse markt te bedienen. Zowel de klanten als kennisgebieden van beide partijen zijn complementair, waardoor een nog completere en competitieve dienstverlening is gerealiseerd.

"De Nederlandse Oracle praktijk van KPMG heeft in de loop der jaren een leidende positie in Europa opgebouwd", zegt Erik Schut, partner bij KPMG en verantwoordelijk voor de Nederlandse Management Consulting praktijk. Schut: "Dat komt onder meer vanwege het feit dat de internationale vraag vanuit de KPMG praktijken in Noord-, Oost- en Midden Europa doorgeleid wordt naar de Nederlandse praktijk. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke groei van Oracle projecten die binnen Nederland en Europa moeten worden ingevuld. Dat vergt de nodige extra capaciteit. Bridging heeft een uitstekende naam opgebouwd in de Nederlandse Oracle ERP markt. De overname van Bridging stelt KPMG dan ook in staat om op overtuigende wijze haar positie in de Nederlandse en Europese markt te versterken."
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!