Redactie - 25 maart 2013

Deloitte koopt Salesforce.com en Microsoft specialist Vivens


Deloitte neemt voor een onbekend bedrag de Friese IT dienstverlener Vivens uit Joure over

Vivens is een gespecialiseerde technologie dienstverlener van Salesforce.com en Microsoft Sharepoint en .Net en is een van de belangrijkste spelers voor Salesforce.com in de Enterprise Applications markt in zowel Nederland als België. De overname wordt naar verwachting op 2 april 2013 geeffectueerd.

Mario van Vliet (foto), managing partner Deloitte Consulting: "De expertise, kennis en het klantenbestand van Vivens sluiten aan bij de doelstelling van Deloitte Consulting om een sterke en kwalitatieve groei te realiseren met betrekking tot haar Salesforce.com en Microsoft SharePoint en .Net dienstverlening. 

Door de overname verwelkomt Deloitte ongeveer vijftig medewerkers. "We bieden de medewerkers van Vivens de toegang tot een groot internationaal netwerk van collega's en cliënten en verdere groei- en ontwikkelingsmogelijkheden," aldus Van Vliet. Arjen Dähne van Vivens vervolgt: "Vivens heeft een sterke positie als niche speler bereikt en is een van de belangrijkste spelers in de Enterprise Applications markt in zowel Nederland als België. Door de Salesforce.com en SharePoint en .Net teams van Vivens en Deloitte samen te voegen, ontstaat een toonaangevende praktijk die de toenemende vraag vanuit de markt kan beantwoorden. Dit is een kans voor Vivens en Deloitte, en zeker voor onze gezamenlijke cliënten."

2012
Het Noord-Nederlandse ICT bedrijf Vivens uit Joure heeft in 2012 een omzetgroei gerealiseerd van 26,6 procent. De groei is enerzijds te danken aan een groot aantal nieuwe opdrachtgevers die het afgelopen jaar de samenwerking met Vivens zochten en anderzijds aan het feit dat de omvang van projecten voor opdrachtgevers sterk toenam. Opvallend was de toename van het aantal projecten met een internationaler karakter. Dit laatste betekent dat specialisten van Vivens vaker betrokken zijn bij opdrachten van bedrijven met nevenvestigingen in andere landen. 

Door: Witold Kepinski  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!