Redactie - 26 maart 2013

ScanSource wordt een erkend opleidingscentrum van Motorola


ScanSource POS and Barcode, een pan-Europese value-added distributeur van oplossingen voor automatische gegevensverzameling, POS en mobiele oplossingen, heeft de start van een aantal opleidingscursussen aangekondigd ten gevolge van zijn recente overeenkomst met Motorola Solutions om een erkend opleidingscentrum (Authorised Training Centre) in Europa te worden.

Met zijn opleidingsprogramma ScanSource University, zal ScanSource rond de draadloze LAN en mobiele computerapparaten van Motorola technische opleidingen aanbieden die aansluiten op het PartnerEmpower Programme van Motorola. Deelnemende resellers zullen daarom de relevante certificatie-examens kunnen krijgen die nodig zijn om Specialist of Elite Specialist te worden in de twee technologische onderdelen van het programma.

De cursussen zullen elk kwartaal plaatsvinden, aanvankelijk in de opleidingscentra van ScanSource in Brussel, Keulen en in het VK (Crawley, Egham en Hull). De cursussen worden gegeven in het Engels, Frans, Duits en Nederlands. Tegen het einde van 2013 plant ScanSource cursussen in andere Europese landen.

“ScanSource meent dat continue opleiding en kennisopbouw uiterst belangrijk is voor het succes van het kanaal”, zei Maurice van Rijn (foto), Managing Director, ScanSource POS and Barcode, Europe. “Als Europese distributeur voor Motorola en nu certificering een steeds belangrijker rol speelt in het partnerprogramma van de fabrikant, zijn we blij dat we resellers kunnen ondersteunen bij het investeren in het verwerven van vaardigheden waarmee ze uiteindelijk hun eindklanten een verbeterde ondersteuning en service kunnen bieden.”

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!