Redactie - 26 maart 2013

Coresystems Benelux en Ctac sluiten reseller overeenkomst


Coresystems Benelux en Ctac hebben een reseller overeenkomst gesloten voor de verkoop en implementatie van de coresuite mobility suite van Coresystems.

Ctac kiest niet alleen voor de Coresystems’ mobility suite vanwege de functionaliteit en ondersteuning van mobile field sales en mobile field service medewerkers, maar juist ook vanwege de laagdrempeligheid van de ready-to-go Cloud oplossing waarmee eenvoudig bedrijf kritische back-office systemen gebruiksvriendelijk kunnen worden ontsloten.

“De coresuite intelligent cloud functioneert onafhankelijk van onderliggende ERP-platformen en integreert via een intelligente connector naar zowel SAP ECC als ook het Microsoft Dynamics platform. Hierdoor hoeven we als Ctac maar eenmalig kennis op te bouwen en kunnen we onze 2 strategische platformen bedienen met 1 oplossing. De coresuite intelligent cloud biedt naast schaalbaarheid, extra gegevensbeveiliging voor toegang vanaf internet en ondersteuning van offline beschikbaarheid voor de buitendienst. In de praktijk is juist deze offline beschikbaarheid een uitdaging gebleken, iets wat ze bij coresystems zeer vernuftig hebben opgelost,” aldus Léon van den Bogaert (foto), Director Innovatie bij Ctac.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!