Redactie - 28 maart 2013

Ruckus Wireless reikt Channel Awards 2012 uit


Ruckus Wireless, leverancier van  wifi-apparatuur, heeft de winnaars van de Channel Awards 2012 in de Benelux bekendgemaakt. Met deze awards beloont Ruckus Wireless partners voor de goede prestaties die ze het afgelopen jaar hebben geleverd op het gebied van omzet, toekomstperspectief, toewijding en motivatie. De winnaars vallen in vijf categorieën, waarvan de belangrijkste die van Performer of the Year in de Benelux is.

Deze prijs ging naar Wifishop vanwege het hoge aantal wifi-projecten dat deze online winkel met producten van Ruckus Wireless binnenhaalt. Daarnaast sleepten Infotheek en Cevi de awards voor respectievelijk Beste partner Nederland en Beste partner België in de wacht. Ruckus Wireless beloonde beide bedrijven hiermee voor het behalen van de grootste omzet dankzij hun focus en toewijding.

De drie overige categorieën van de Ruckus Wireless Channel Awards 2012 zijn Beste distributeur, Grootste deal en Ruwe diamant. Deze laatste prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf waarin Ruckus Wireless een sterk geloof heeft voor de ontwikkeling en prestaties in 2013. Voor deze drie categorieën riep Ruckus Wireless een winnaar uit voor 2012 voor zowel Nederland als België.

Het eerste Ruckus Wireless Benelux-evenement vond plaats op 21 maart 2013 in Roermond. Spencer Hinzen (foto), Regional Sales Manager Benelux, reikte daar onder meer de prijs uit aan Wifishop als Performer of the Year 2012 Benelux. Het afgelopen jaar heeft deze partner diverse geavanceerde wifi-netwerken gerealiseerd bij onder meer de Vara, GGZ Eindhoven en De Effenaar. Daarbij maken deze partijen zeer succesvol gebruik van de oplossingen van Ruckus Wireless.

Een overzicht van alle winnaars:

· Performer of the Year Benelux: Wifishop
· Beste distributeur Nederland: Alcadis
· Beste distributeur België Blue: Vision Telecom
· Grootste deal Nederland: Station to Station
· Grootste deal België: DigitArte
· Beste partner Nederland: Infotheek
· Beste partner België: Cevi
· Ruwe diamant van Nederland: ITS Computers en Com1
· Ruwe diamant van België: Myrtus

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!