Redactie - 29 maart 2013

Cam IT Solutions bekroond met Benelux Imprivata Partner of the Year-award


Cam IT Solutions is benoemd tot Benelux Imprivata Partner of the Year 2012. Imprivata levert oplossingen voor veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot patiëntgegevens door medisch personeel. Bij het benoemen van de winnaar van de Partner of the Year-award keek Imprivata onder andere naar de toewijding van zijn partners. Cam IT Solutions scoorde op dit punt hoge ogen doordat het bedrijf alleen de oplossingen van Imprivata gebruikt binnen zijn private cloud-datacentertotaalconcept: CAMCUBE.

In de afgelopen jaren implementeerde Cam IT Solutions de Imprivata-oplossing bij onder meer het Groene Hart Ziekenhuis, het Westfriesgasthuis, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Isala Klinieken en het Meander Medisch Centrum. De award is ook een erkenning voor de gevolgde trainingen over de oplossing. Cam IT Solutions zorgde dat al zijn specialisten alle benodigde technische trainingen volgden om te voldoen aan de hoogst mogelijke partnerstatus: Premier Partner.

Cam IT Solutions werkt al sinds 2009 samen met Imprivata. Dit doen de partijen door gezamenlijke marketingacties te organiseren. Indien nodig krijgt Cam IT Solutions ondersteuning in verkooptrajecten en honderd procent ondersteuning op technisch vlak, wanneer er zich eventueel issues voordoen in een traject. Ook op technisch vlak zijn de partijen complementerend. Dankzij de intensieve samenwerking zijn diverse technische uitdagingen ingevuld voor specifieke (ziekenhuis)oplossingen.

   

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!