Redactie - 02 april 2013

Tensing wordt partner van Panasonic Toughbook


Onlangs ondertekenden Panasonic Toughbook en Tensing een partnerovereenkomst. Als Premier Partner behoort Tensing, dat actief is met een kantoor in Zaltbommel,  hiermee tot de toppartners waar Panasonic Toughbook mee samenwerkt.

De samenwerking richt zich op het aanbod van mobiele hardware zoals de Toughbook notebooks en en Toughpad tablets die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Naast de bekende Toughbook notebooks introduceerde Panasonic Toughbook de afgelopen periode twee types Toughpad tablets voor zowel Windows 8 als Android.

Support
Panasonic Toughbooks zijn voor buitendienstmedewerkers in service, onderhoud en inspectie. Ter ondersteuning van de gekozen mobiele oplossing levert Tensing haar klanten de benodigde hardware. Daarbij adviseren wij gebruik te maken van PDA’s, tablets of laptops van leveranciers zoals Panasonic Toughbook. “Het partnerschap biedt ons een kwaliteitscertificering van onze oplossingen op Panasonic Toughbook’s mobiele hardware en verschaft onze medewerkers uitgebreide productkennis, opleiding en support”, aldus Dirk Verbeek, CTO Tensing.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!