HP introduceert ‘win een app’ tijdens HP Mobility Event

HP introduceert ‘win een app’ tijdens HP Mobility Event

HP introduceert ‘win een app’ tijdens HP Mobility Event

02-04-2013

HP introduceert ‘win een app’ tijdens HP Mobility Event


Vrijdag 19 april organiseert HP samen met Microsoft en Intel het HP mobility event. Het evenement wordt gehouden De Rijtuigenloods  Terrein ‘de Wagenwerkplaats’, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ in Amersfoort. De bezoekers van het event maken kans op de nieuwste HP ElitePad.

Mobility
HP zal aan de hand van duidelijke bouwstenen laten zien hoe organisaties mobilitie concreet kunnen maken, aldus Paula Boersma (foto), Category Manager Personaly Systems en mobility-lead voor HP Nederland.

Security
Met keynotes van sprekers zoals Pete Cunningham, principal Analyst bij Canalys, Michiel van Vlimmeren, Country Director Technology Services NL en Rob Idink, Country Manager Printing and Personal Systems wordt er in vier uur kennis gemaakt met alle facetten van mobiliy. Devices, Infrastructuur, appstore, security en de oplossingen van Intel en Microsoft.

Het event kent 4 tracks:

Infrastructuur – BYOD, networking en VDI
Hier worden alle BYOD-oplossing die HP biedt uitgelegd en komen er VDI- (clientvirtualisatie-) oplossingen aan bod en de voordelen die dit biedt in een BYOD-omgeving.

Van visie naar resultaat
Een mini-workshop op basis de internationaal beproefde HP Transformation Experience Workshop om tot een mobility-strategie te komen en inzicht te krijgen in de stappen die genomen moeten worden om zo’n strategie te implementeren.

Applicaties
Iedereen, altijd en overal toegang tot de bedrijfskritische applicaties. Tijdens het HP Mobility Event presenteren HP specialisten alle benodigde informatie en geven zij demonstraties.

Mobile devices, software en managed printoplossingen 
HP’s nieuwste zakelijke mobility-portfolio op het gebied van tablets en notebooks. Hier wordt getoond hoe HP en de softwareoplossingen van Microsoft overal naadloos met elkaar samenwerken. Ook zijn er de nieuwste mobiele- en managed printoplossingen van HP te zien en wordt er kennis gemaakt met de unieke pc-software voor mobiliteit, beheersbaarheid en beveiliging.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility