DSD Europe distributeert NovaStor data protectie & restore software
04-04-2013

DSD Europe distributeert NovaStor data protectie & restore software


DSD (Digital Software Distribution) Europe heeft de SMB backup en restore softwarelijn van data protectie specialist NovaStor aan haar portfolio toegevoegd, zo meldt Michiel van Kasteel (foto), Channel Sales Manager bij NovaStor.

De NovaBACKUP product familie is afgestemd op de behoeften van de bescherming van gegevens van kleine en middelgrote ondernemingen. NovaBACKUP bestaat uit Windows PC en server backup software en ondersteund Microsoft Exchange en SQL en tevens virtuele Hyper-V & VMware machines. NovaBACKUP Business Essentials Networks biedt de mogelijkheid van backup van meerdere servers via het netwerk; heeft een intuitieve gebruikers interface en een handige handleiding om klanten door ieder backup & restore proces te begeleiden. De express wizard zorgt ervoor dat zelfs gebruikers met niet zo veel IT kennis, succesvol een backup kunnen configureren, aldus NovaStor.

NovaBACKUP heeft uitgebreide bestand- en map back-up functies, inclusief volledige, incrementele en differentiële back-up mogelijkheden. Volledige images en universal restore zorgen ervoor dat klanten verloren systemen kunnen reconstrueren op de bestaande en zelfs nieuwe hardware, bijvoorbeeld in geval van hardware falen of verlies van de hardware. NovaStor‘s back-up software ondersteunt alle populaire lokale back-up apparaten evenals cloud back-up. Alle functies, alsmede veiligheidsmaatregelen, zoals open bestand back-up en virusscans zijn opgenomen in de standaard licentie.

Het Central Management Console van NovaStor biedt resellers de mogelijkheid om een oneindig aantal NovaBACKUP installaties op afstand te beheren en te controleren met een simpele web browser gebaseerde interface, aldus Thijs van de Moosdijk, Algemeen Directeur, DSD Europe. “Kleine en middelgrote bedrijven zijn op zoek naar professionele back-up en restore software die met zo min mogelijk inspanningen toch optimale prestaties levert. De samenwerking met NovaStor geeft ons de mogelijkheid om resellers in de BeNeLux te voorzien van gemakkelijke en betrouwbare data protectie software tegen een perfecte priis-performance-ratio.“

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht