Finace wijzigt naam in Centric Financial Consultancy

Finace wijzigt naam in Centric Financial Consultancy

Finace wijzigt naam in Centric Financial Consultancy

04-04-2013

Finace wijzigt naam in Centric Financial Consultancy


Dienstverlener Finace draagt vanaf 1 april de naam Centric Financial Consultancy. De nieuwe naam is een vervolg van de steeds verdergaande samenwerking en integratie met de andere onderdelen van Centric.

Financieel, hr, pensioen
Met de toevoeging van het aanbod van Centric Financial Consultancy aan het portfolio van Centric, is de dienstverlening onder het Centric-label uitgebreid met een team financiële experts (detachering en consultancy), dienstverlening op het gebied van pensioenen en een shared service center. Dit service center is ingericht om administratieve processen (financieel, hr, pensioen) van organisaties over te nemen.

Brancheprocessen
Met dit portfolio zegt Centric in te spelen op de outsourcingstrend, die zich niet beperkt tot het beheer van de IT-omgeving. "Ook een (groot) deel van de specifieke administraties volgen dezelfde weg. Met de ervaring die Centric op IT-vlak met brancheprocessen heeft en de administratieve ervaring van onder meer Centric Financial Consultancy onderscheidt Centric zich van zowel de traditionele IT-leveranciers als van de traditionele administratieve outsourcers", zo meldt Centric op zijn website.

Naamswijzigingen business units
Binnen Centric Financial Consultancy zijn drie business units actief. De detacheringsactiviteiten van Finace worden voortgezet onder de naam Centric Financial Professionals, het Finace Service Center wordt Centric Shared Services en Finace LXY wordt omgedoopt in Centric Pension Services. 

IJsselstein
Het kantoor van Centric Financial Consultancy verhuist van Amstelveen naar Centric IJsselstein. Ook deze stap draagt bij aan de synergie binnen de Centric-organisatie: het is tevens het hoofdkantoor van Centric voor de detachering van infrastructuurprofessionals en softwareprofessionals. Centric Shared Services en Centric Pension Services blijven gevestigd in Leusden.

Door: Witold Kepinski  


Terug naar nieuws overzicht