Redactie - 04 april 2013

Vijfhart IT-Opleidingen wordt Microsoft Learning Partner

Vijfhart IT-Opleidingen heeft de officiële status van Microsoft Learning Partner bereikt. Dit betekent dat zij het bestaande trainingsaanbod verder heeft uitgebreid met alle officiële Microsoft trainingen in verschillende categorieën.

Vijfhart denkt hiermee in te spelen op een veranderende behoefte in de markt en onder haar afnemers, aldus Microsoft. “Vijfhart heeft veel expertise in huis op het gebied van Databases, Software Development en Business Intelligence en is daarom een welkome aanvulling als Microsoft Learning Partner.” Aldus Rob Tummers van Microsoft.

‘De Microsoft Learning Partner-status geeft ons de mogelijkheid nog beter en dieper in te spelen op de behoeften van onze afnemers. Wij merken dat de rollen van IT-professionals aan het verschuiven zijn van vendorspecifieke naar functiespecifieke eisen.’ zegt Bastiaan Janssen, manager van Vijfhart. ‘BI-professionals zetten tegenwoordig meerdere platformen in om hun doelstellingen te bereiken. Iedere vendor heeft zijn eigen specifieke voordelen en deze worden steeds meer gecombineerd in de markt.’

Om Microsoft Learning Partner te worden, moet je aantonen een serieuze IT-opleider te zijn. Dit betekent in het bezit zijn van een goed business plan, gecertificeerde docenten en prima klantreferenties. Ook worden er sales assessments en business assessments afgenomen. De benoeming tot Microsoft Learning Partner is voor Vijfhart de volgende stap in het behalen van haar ambitie: de ingang worden voor alle IT-opleidingsvragen.

Foto: Bastiaan Janssen, manager Vijfhart IT-opleidingen, neemt het Learning Partner Certificaat in ontvangst uit handen van Rob Tummers, Partner Manager Microsoft.
  
Door: Witold Kepinski   



  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!