Redactie - 04 april 2013

RF Code start EMEA Partner Programma


RF Code, een Amerikaanse leverancier van real-time asset tracking, beheer en environmental monitoring oplossingen voor de IT, mondiale supply-chain en industriële markt,  start een partner programma voor de Europese markt.

Energieverbuik datacenters
RF Code biedt real-time asset management en oplossingen voor onbedrade environmental monitoring voor de datacenters van grote ondernemingen. Data centra zijn een blijvend groeiende en essentiële investering voor bedrijven die afhankelijk zijn van data. Deze ondernemingen kijken volgens RF Code dan ook naar bewezen methoden die gegarandeerd prestatie verhogend zijn, het risico van compliancy breuken verkleint en die het energieverbruik beperkt.

Het RF Code partner programma is geoptimaliseerd om aan de internationale vraag voor live informatie en het geautomatiseerd reageren op voorvallen te kunnen voldoen. Eindgebruikers van de RF Code oplossingen kunnen hiermee de impact, van het niet beschikbaar hebben van data op de bedrijfsprocessen, aanzienlijk beperken, aldus TF Code. 

Channel Marketing
In het afgelopen jaar heeft RF Code meerdere nieuwe partners in Australië, Azië en Europa opgetekend, heeft nieuwe productverpakkingen geïntroduceerd, is begonnen met Channel marketing, trainingen en specifieke ondersteunde diensten. Dit alles om onze partners snel op de vraag van een klant kunnen laten inspelen. “Partners hebben RF Code tot een essentieel management onderdeel gemaakt in zowel de IT als vele andere industrieën.” Zegt Richard Jenkins (foto), RF Code’s VP of Marketing. “ Onze producten helpen bij het verbeteren van de zorg in de gezondheidssector, zorgen ervoor dat IT afdelingen beter presteren dan gesteld in Service Level Agreements en dat industrie georiënteerde ondernemingen beter grip hebben op hun logistieke processen. Wij begrijpen dat eindgebruikers kijken naar efficiënte en daadkrachtige ondernemingen om hun vragen te beantwoorden, daarom werken wij ook samen met toonaangevende ondernemingen in de bovengenoemde sectoren.”

Systeem integratoren
Het partnerprogramma van RF Code biedt partners een “quick start” introductie plan wat helpt bij het presenteren van de RF Code oplossingen bij de klanten van deze partners. Over een korte, gestructureerde periode worden de verkoopteams van de partners getraind om ze instaat te stellen de RF Code oplossing optimaal aan hun klanten te kunnen aanbieden. Hierdoor is de eindklant gegarandeerd van een oplossing die perfect aansluit bij hun specifieke eisen en wensen, aldus Chad Riseling, RF Code’s VP of Sales. “We hebben inmiddels meer dan twee miljoen sensoren in gebruik die klanten controle en inzicht in hun operationele omgevingen bieden. Mondiale systeem integratoren en regionale aanbieders hebben oplossingen nodig die hun klanten een duidelijk, korte termijn, terugverdienmodel biedt. De RF Code oplossingen hebben zich in de praktijk ook hierin ruimschoots bewezen. We kijken uit naar samenwerking met onze partners in deze snel groeiende markt.”



Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!